Spring naar de inhoud

Your plants
our passion

Over ons

Leybaert profileert zich als innovatieve en duurzame plantenkweker

Leybaert bv is een familiebedrijf dat op twintig jaar tijd is uitgegroeid tot een duurzame en awardwinnende plantenkwekerij die meedraait aan de absolute wereldtop. Met afzetmarkten in heel Europa, bewijzen we als sierteler dat Vlaams vakmanschap op heel wat appreciatie kan rekenen, ook ver buiten de landsgrenzen. Meer weten over onze duurzame aanpak en de liefde voor onze stiel?

Lees verder

Aanbod

Leybaert is een autoriteit op vlak van binnen- en buitenplanten

Leybaert staat vooral bekend om de productie van Azalea Indica en Japonica, een zeer groot aanbod Rhododendrons, de Vaccinium, Agapanthus, Nandina, Helleborus en Ellwoodii. Naast het vaste aanbod, pakken we geregeld uit met nieuwe kruisingen en exclusieve, unieke plantensoorten, die gecreëerd worden in het state-of-the-art labo van de kwekerij. Ontdek hoe onze passie zich vertaalt in ons aanbod.

Lees verder
  • Rhododendron
    Rhododendron
  • Vaccinium
    Vaccinium
  • Azalea StarStyle
    Azalea StarStyle®

Nieuws

Leybaert in het nieuws

Er valt altijd iets te beleven bij Leybaert. Of het nu gaat om een uitzonderlijke levering, een award voor een nieuwe plant of een investering in de verduurzaming van het bedrijf: Leybaert zit niet stil. Weten waar we mee bezig zijn of wat we van plan zijn? Bezoek de nieuwspagina en volg het laatste Leybaert-nieuws.

Lees verder

Vacatures

Commercieel administratief bediende

Voltijds
Ben jij een levendige optimist die zijn/haar energie haalt uit sociaal contact en creatieve/administratieve uitdagingen?

Voel jij je aangetrokken tot een dynamische rol waarin jouw creatieve en innovatieve ideeën centraal staan en heb je goesting om samen met onze enthousiaste equipe te groeien? Welkom!
Meer lezen
Ontdek alle vacatures

Contact

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info

Discovery days

Welcome to our annual discovery days! 🌸

Come check out our novelties and witness the launch of our new brand ‘PWRPLANT’ from the front line!

We are working with a reservation system this year so we can make even more time for your arrival.

We look forward to welcoming you so book your reservation soon!

Blijf op de hoogte